CHP'li Başkan Ekrem Oran duyurdu: 1000 Depremzede İçin Yerimiz Hazır!

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor. İzmir'in Çeşme ilçesinde oteller kapılarını depremzedeler için açtı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için 1000 kişilik odamız hazır!” dedi.

Akıncan ABADAN

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor. İzmir'in Çeşme ilçesinde oteller kapılarını depremzedeler için açtı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için 1000 kişilik odamız hazır!” dedi.

fotf-dtwyaufylm.jpg

Bugün deprem bölgesine iki yardım TIR’ı gönderen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran depremden etkilenen vatandaşlar için barınma desteğinde bulunacaklarını açıkladı. Oran, sosyal medyada yaptığı paylaşımda,“Çeşmemiz 500 oda (1000) kişi depremzedeyi ağırlamak üzere hazırlığını tamamladı. Yarından itibaren E-Devlet üzerinden ikametgah sorgulayarak başvuruları kabul edeceğiz. Teşekkürler ÇEŞTOB! Teşekkürler Çeşmeli otelcilerimiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.